torsdag 2 september 2010

Jam-session

Det finns massor av både fördelar och nackdelar med att bo på sitt jobb, det är exempelvis ganska jobbigt att alltid vara på jobbet, samtidigt missar jag ju inget heller .

Igår kväll gick jag och la mig tidigt (runt klockan nio) tillsammans med Ally Mc Beal säsong 4 och ett paket Ben&Jerrys. Runt klockan 11 hörde jag hur det började spelas musik någonstans i närheten. Jag antog att det var någon sorts fest pågående i mitt kvarter och funderade inte mer över det. Klockan tolv insåg jag att musiken i själva verket kom rakt nedifrån och att den personen som jag trott gått upp och ned för trappan i ca 1 h i själva verket var någon sorts bas. Jag gick ned för att se vad som was going on.

Tydligen hade ett helt spelgäng kommit in till puben straxt innan stängning och stannat kvar. En gitarr, en klarinett och en trombon tillsammans med dans och sång, handklappningar i olika takt och fantastiskt mysig stämning. Jag lät dem förvirrat spela några svenska sånger för mig innan jag slog mig ned och joinade tills de gick, någonstans mellan tre och fyra.

Om någon är intresserad av min fot: ihoptejpad och nästan läkt. Tänkte lägga upp en ganska otrevlig bild över dagsläget men tyckte det får vänta tills det ser trevligare ut.

Ciao.

1 kommentar:

  1. Hej Hedvig!
    Det är min dröm att jobba och bo på en pub i höst - har du några tips på pubar med live in jobs i London?
    /Ebba Berg från Uppsala (ebbos93@hotmail.com)

    SvaraRadera